fa-IRen-US
جستجو
ﺳﻪشنبه, 10 تیر,1404
Menu

جزئیات مطلب

رییس جمهور در گفتگو با وزیر اقتصاد تاکید کرد

وزارت اقتصاد طرح‌های پیشنهادی برای عملیاتی شدن برنامه واگذاری دارایی‌های غیر ضرور دستگاه‌های دولتی را هر چه سریع تر جهت تصویب به دولت ارائه كند

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در گفتگو با وزیر امور اقتصادی و دارایی از وی خواست هر چه سریع‌تر، طرح‌های پیشنهادی خود برای عملیاتی شدن برنامه واگذاری دارایی‌های غیرضرور دستگاه‌های دولتی را جهت تصویب به دولت ارائه کند.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس جمهور از دکتر فرهاد دژپسند خواست تا با اجرای این طرح در دستگاه‌های تحت مسئولیت دولت، دیگر دستگاه‌های حاکمیتی، عمومی و خصولتی را نیز ترغیب به واگذاری و تبدیل اموال غیرضرور و راکد خود به دارایی‌های مولد کرده و این اقدام به عنوان جریانی فراگیر در تمام دستگاه‌های حاکمیتی مورد توجه قرار گیرد.
دکتر روحانی با بیان اینکه واگذاری اموال غیر ضرور دولتی از راه‌های موثر هدایت نقدینگی جامعه به سمت تولید است، انجام این کار و رها شدن دولت از بنگاه‌داری را، اقدامی ماندگار در توسعه پایدار کشور دانست.

انتخابگر پوسته

دی ان ان