fa-IRen-US
جستجو
چهارشنبه, 26 آذر,1404
Menu

آرشیو اخبار

خزانه دار کل کشور: برنامه جامع مولدسازی دارایی های مازاد دولت در وزارت اقتصاد در حال تدوین است

چهارشنبه, 26 آذر,1404 / دسته ها: اخبار, اخبار ویژه

/

خزانه دار کل کشور: برنامه جامع مولدسازی دارایی های مازاد دولت در وزارت اقتصاد در حال تدوین است

اکرمی با اشاره به سیاست مولدسازی دارایی های مازاد دولت گفت: وزیر اقتصاد نگاه جامعی به این‌ مبحث دارند و برنامه ای در این زمینه در وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال تدوین است.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از شادا، سید رحمت اله اکرمی در نشست تخصصی معاونان نظارت مالی ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان ها در یزد افزود: پس از نهایی شدن برنامه وزارت، دستورالعمل های آن به استان ها ابلاغ خواهد شد.

وی بر استفاده بهینه از منابع و دارایی های مازاد دولت تاکید کرد و گفت: در برنامه جامع مولدسازی، ضمن نگاه کلان به موضوع، ساختار، وظایف و تکالیف استان ها مشخص شده است.

اکرمی تاکید کرد: هر راهکاری که بتوانند کار استان ها را تسهیل کند در آن مسیر حرکت خواهیم کرد.

خزانه دار کل کشور در بخش دیگری از سخنانش، ساماندهی خودروهای دولتی را یادآور شد و با بیان اینکه طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است گفت: در بحث استفاده از خودروهای دولتی نیز هر راهکاری که کار را تسهیل کند دنبال خواهیم کرد.

وی از تدوین صورتهای مالی دولت در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: مسئله اساسی، قابل اتکا بودن ترازتامه مالی دولت برای اتخاذ تصمیم های داده مبنا است.

خزانه دار کل کشور همچنین ثبت و ضبط دارایی های دولت در سامانه سادا توسط بخش های نظارت مالی و دستگاههای اجرایی را با استفاده از ابزار نظارت مالی ادارات کل استانی مورد تاکید قرار دادند.

Print

/نظرات (0)

انتخابگر پوسته

  • All
  • اخبار ویژه
  • اخبار برگزیده
  • اخبار استانها
More

    دی ان ان