fa-IRen-US
جستجو
دوشنبه, 19 خرداد,1404
Menu

آرشیو اخبار

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی: روند تسهیل جذب سرمایه‌گذار از كشورهای حوزه خلیج‌فارس آغازشده است

یکشنبه, 07 بهمن,1403 / دسته ها: اخبار, اخبار ویژه, اخبار برگزیده

/

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی: روند تسهیل جذب سرمایه‌گذار از كشورهای حوزه خلیج‌فارس آغازشده است

معاون وزیر و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران گفت: روند تسهیل جذب سرمایه‌گذار از کشورهای حوزه خلیج‌فارس در قالب کمیته‌هایی آغازشده و در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌غربی، ابوالفضل کوده‌ئی روز پنجشنبه در دوره نیمه‌متمرکز توانمندسازی کارکنان مراکز خدمات سرمایه‌گذاری استان‌های کشور در ارومیه اظهار داشت: می‌توان این روند تسهیل جذب سرمایه‌گذار را برای کشورهای حوزه اوراسیا نیز طراحی و اجرایی کرد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، بابیان اینکه این دوره هم به لحاظ پشتیبانی و روانی و سرعت کار و کیفیت کار تبادل‌نظر کارگاه تخصصی خوبی بود و امیدواریم در مراحل بعدی آموزش‌ها شرایط بهتری را رقم بزنیم، اظهار داشت؛ در خصوص مباحث تخصصی سرمایه‌گذاری به‌هیچ‌وجه نباید نگاه یک‌طرفه باشد و استان‌ها هم باید نگاه وسیع‌تری داشته باشند و با ارائه ایده عملکرد مناسبی داشته باشند و کارگاه‌های تخصصی باید کاملاً دوطرفه عمل کند تا موارد فنی پوشش داده شود و در این راستا رویکرد ستاد هم در جهت متقابل دوسویه می‌باشد.

وی اضافه کرد: شناسایی پتانسیل‌ها و مزیت‌های مناطق مختلف کشور اولویت سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران است که در آن صورت می‌توان، مدل‌های مختلف سرمایه‌گذاری را برای شکوفا کردن این مزیت‌ها طرح‌ریزی و اجرا کرد.

وی با تأکید بر بهره‌گیری بیشتر از شیوه‌های جدید سرمایه‌گذاری افزود: آنچه امروز مهم است استفاده خوب از فرصت‌هاست و درصدد هستیم به‌صورت هدفمند و هوشمند فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق را احصا و متناسب با آن سرمایه‌گذاران خارجی را هم شناسایی کنیم.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید براینکه در این راستا لازم است از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده شود، ادامه داد: اتحادیه‌هایی داریم که باید سراغ آن‌ها رفت و دراین مورد اتاق‌های بازرگانی استان‌ها دارای تجربیات، منابع مالی و آمادگی لازم در این زمینه هستند.

وی با اشاره به اینکه مسئله تأمین مالی و فاینانس هم برای استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری باید موردتوجه باشد، اظهار کرد: اتفاقات خوبی در کشور افتاده است و درخصوص همکاری‌های بین‌المللی با کشورهای همسایه بررسی‌هایی شده و به سمت تعیین تکلیف این موارد حرکت می‌کنیم.

کوده‌ئی با اشاره به اینکه تعالی سازمانی بسیار مهم است، گفت: لازم است مراکز استانی در سطح ملی شناخته شود و توجه بیشتری به ظرفیت‌های استانی و استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استانی صورت گیرد.

 حبیب تربتی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌غربی نیز  با اشاره به نحوه برگزاری اولین دوره آموزشی نیمه‌متمرکز توانمندسازی مراکز خدمات سرمایه‌گذاری استان‌ها در ارومیه که با حضور همکاران مراکز خدمات سرمایه‌گذاری 10 استان برگزار شد، گفت: با ارزیابی این دوره ارزشمند و مواردی که در این دوره طرح شد می‌تواند درخصوص رفع مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری در استان‌ها مفید و کارگشا باشد و در این راستا به مسئولین و کارشناسان شاغل در مراکز خدمات سرمایه‌گذاری استان‌ها گواهینامه ارائه خواهد شد.

تربتی ضمن ارزیابی مزیایی این دوره، افزود: امیدواریم با تبادل اطلاعات و تجارب استان‌ها در امر سرمایه‎‌گذاری و در شرایط فعلی کشور برای پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور از طریق جذب سرمایه‌گذاری گام‌های مهمی برداشته شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌غربی با اشاره به جایگاه سرمایه‌گذاری داخلی گفت:  سرمایه‌گذاری داخلی نیز نیازمند منابع مالی خارجی می‌باشد که با ایفای نقش  و تلاش‌های مسئولین و کارکنان حوزه سرمایه‌گذاری  امیدواریم که یک کار خوب و ارزشمند در استان‌ها انجام شود  و در این خصوص برای اقتصاد کشور و استان موضوع سرمایه‌گذاری بسیار جدی است و سرمایه‌گذاری خارجی با توجه به شرایط داخلی کشور در جهت شکوفایی اقتصادی مؤثر و کارگشا است.

گفتنی است این دوره از سوم تا پنجم بهمن‌ماه با حضور معاونان اقتصادی  و کارشناسان سرمایه‌گذاری استان‌های کشور در ارومیه در حال برگزاری است.

Print

/نظرات (0)

انتخابگر پوسته

  • All
  • اخبار ویژه
  • اخبار برگزیده
  • اخبار استانها
More

    دی ان ان