fa-IRen-US
جستجو
ﺳﻪشنبه, 20 آبان,1404
Menu

آرشیو اخبار

تفاهم‌نامه میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان سرمایه گذاری منعقد شد

ﺳﻪشنبه, 20 آبان,1404 / دسته ها: اخبار, اخبار ویژه, اخبار برگزیده

/

تفاهم‌نامه میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان سرمایه گذاری منعقد شد

تفاهم‌نامه میان سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی ایران در غرفه وزارت امور اقتصادی و دارایی در نمایشگاه اینوکس ۲۰۲۵ منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از شادا، در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۵، تفاهم‌نامه‌ای میان مهدی حیدری رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی ایران و محمدجعفر کبیری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش امضا و منعقد شد.

موضوع این تفاهم‌نامه همکاری و هم‌افزایی در راستای بهره‌‍مندی متقابل از توانمندیها، امکانات و ظرفیت‌های افزایش فرصت سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری در کشور با تمرکز بر ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری در کشور است.

هدف از این تفاهم‌نامه، ایجاد چارچوبی جهت همکاری‌های مشترک بین سازمان سرمایه گذاری و منطقه آزاد کیش در راستای گسترش ارتباطات بین‌المللی، توسعه سرمایه‌گذاری خارجی، انتقال فناوری‌های نوین و بهبود تأمین مالی تولید است.

همچنین، این همکاری به دنبال بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی، ظرفیت‌های اقتصادی، پژوهشی و بازاریابی طرفین است. این اقدامات در نهایت منجر به افزایش قدرت سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری در منطقه آزاد کیش مرتبط خواهد شد.

Print

/نظرات (0)

انتخابگر پوسته

  • All
  • اخبار ویژه
  • اخبار برگزیده
  • اخبار استانها
More

    دی ان ان